Rochie - Tunică Frida

Neoetnic
Cod produs: Tu03Fri
Ghid marimi:

225,00 Lei 360,00 Lei


Descriere

"Frida Kahlo de Rivera"
Opera sa este considerată emblematică pentru cultura națională mexicană, îmbinând stilul suprarealist cu tradițiile indigene. Cultura mexicană și tradițiile amerindiene se îmbină armonios în pictura Fridei Kahlo, lucrările sale fiind considerate adesea artă naivă, apropiate de folk art.
A suferit toată viața, având numeroase probleme de sănătate, multe cauzate de un teribil accident auto suferit în tinerețe. Recuperarea îndelungată după accident, recuperare care nu s-a realizat niciodată complet, a izolat-o de restul lumii, această izolare, închidere în ea însăși, este reflectată în pictura sa, explicând oarecum de ce majoritatea lucrărilor sale sunt autoportrete. Multe autoportrete sunt un reflex al suferinței fizice cauzate de urmările accidentului suferit. Frida a afirmat în repetate rânduri: „mă pictez pe mine, pentru că mult prea adesea sunt singură și pentru că sunt subiectul pe care îl cunosc cel mai bine”.

Rochia - Tunică Frida are o croială modernă și lejeră, cu anchior pe spate, șlituri laterale și mânecă trei sferturi reglabilă.

Rochia - tunică este confecționată din viscoză premium, imprimată digital.

Rochia - tunică este o piesă versatilă, modernă și în același timp comodă.

Compoziție: 100% viscoză.

Creat și produs în România.

Descriere