Rochie - Tunica Frida

Neoetnic
Cod produs: Tu03Fri
Ghid marimi:

360,00 Lei 195,00 Lei
Cantitate:


Descriere

Frida Kahlo de Rivera
Opera sa este considerată emblematică pentru cultura națională mexicană, îmbinând stilul suprarealist cu tradițiile indigene. Cultura mexicană și tradițiile amerindiene se îmbină armonios în pictura Fridei Kahlo, lucrările sale fiind considerate adesea artă naivă,apropiate de folk art.
A suferit toată viața, având numeroase probleme de sănătate, multe cauzate de un teribil accident auto suferit în tinerețe. Recuperarea îndelungată după accident, recuperare care nu s-a realizat niciodată complet, a izolat-o de restul lumii, această izolare, închidere în ea însăși, este reflectată în pictura sa, explicând oarecum de ce majoritatea lucrărilor sale sunt autoportrete. Multe autoportrete sunt un reflex al suferinței fizice cauzate de urmările accidentului suferit. Frida a afirmat în repetate rânduri: „mă pictez pe mine, pentru că mult prea adesea sunt singură și pentru că sunt subiectul pe care îl cunosc cel mai bine”.

Rochia - Tunica Frida are o croiala moderna si lejera, cu anchior pe spate, slituri laterale si maneca trei sferturi reglabila.

Rochia - tunica este confectionata din viscoza premium, imprimata digital.

Rochia - tunica este o piesa versatila, moderna si in acelasi timp comoda.

Compozitie: 100% viscoza

Creat si produs in Romania.

Descriere