0
Sacouri & Veste Traditionale Barbati
Toate categoriile
Afiseaza filtre
Afişare 1 - 1 din 1 (1 pagini)

Descoperă în universul Iiana modele deosebite de sacouri bărbătești tradiționale stilizate modern cu motive Românești, create în România. Produse 100% autentice.

Comandă online sacouri populare tradiționale stilizate modern pentru bărbați, cu livrare în România și în străinătate.

Cum să fii elegant purtând sacouri traditionale barbati

Obiectele vestimentare Sacouri traditionale barbati vor scoate în evidență modul în care bărbații ar trebui să-și aleagă un sacou pentru a fi elegant în orice moment al zilei. Aranjarea și purtarea unor sacouri tradiționale bărbătești presupune mult mai mult decât simpla purtare peste o cămașă și ieșirea în grabă pe ușă.

Sigur, acesta este obiectivul în acele dimineți dramatic de agitate care te găsesc alegând cu o mână spre chei și la cafeaua ta cu cealaltă. Dar când este timp, modificarea tehnicilor de purtare a sacourilor tradiționale poate face o diferență uriașă în aspectul pe care îl transmiteți pe tot parcursul zilei. În realitate, opțiunile sunt aproape nesfârșite, chiar dacă de obicei nu te gândești foarte mult la tipul de sacou barbati pe care să îl porți.

Termenul sacou poate părea simplu, dar cuprinde o mare varietate de stiluri și modele diferite de sacou barbati. Ca atare, purtarea unor sacouri tradiționale bărbătești potrivite pentru fiecare ocazie și eveniment poate fi dificilă, mai ales dacă nu sunteți familiarizați cu diferitele tipuri. Din fericire, designerii vestimentari de la Iiana sunt aici pentru a vă asigura că sacouri tradiționale bărbătești din colecțiile proprii sunt la îndemână de fiecare dată când ieșiți din casă, fie că mergeți la birou sau evenimente mondene.

Dacă stăpâniți deja elementele de bază și sunteți interesați să vă duceți stilul la următorul nivel de expresie și eleganță, trebuie să știi că purtând un sacou tradițional pentru bărbați, de fapt scoateți în evidență propria eleganță. Un sacou pentru bărbați este un element de bază al garderobei, însă nu vrei să fii prins într-unul care nu este potrivit pentru aspectul și stilul tău, sau pentru corpul tău. Există multe speculații cu privire la motivul pentru care plasarea nasturilor variază în funcție de sex, dar nimeni nu știe cu siguranță.

Știai că la sacourile tradiționale pentru bărbați nasturii sunt pe partea dreaptă?

Sacourile tradiționale bărbătești pot fi repede remarcate în zilele noastre, în care moda femeilor s-a schimbat, mergând pe sacouri elegante, pentru a adăuga nota de personalizate ținute de business. Există multe argumentări cu privire la motivul pentru care plasarea nasturilor sunt pe o parte la femei și pe alta la bărbați, dar nimeni nu știe cu siguranță. Pentru că bărbații se îmbrăcau singuri, sacourile tradiționale bărbătești au nasturii cusuți pe dreapta a cămășii sau sacoului.

În plus, cei mai mulți bărbați sunt dreptaci. Se pare însă că la femei situația se schimbă pentru că ele erau închise la nasturi de servitori. Alte surse susțin că nasturii de pe dreapta de la sacourile tradiționale bărbătești ar fi putut, de asemenea, să le faciliteze accesul bărbaților spre o armă în timp ce mergeau la vânătoare, iar la femei, pentru a preveni evenimente neprevăzute în timpul plimbărilor călare, aveau nevoie de nasturi pe partea stângă la jachete și cămăși.

 Cămașă, blugi și un sacou tradițional bărbătesc

Sacoul tradițional bărbătesc este un element important al garderobei de tip business. De mult timp tindem să purtăm blugi la întâlnirile profesionale. Încă de la apariția tendinței vineri mergem casual la birou, în anii '90, blugii au ocupat în timp un loc aparte în toate locurile de muncă, cu excepția celor mai formale și tradiționale.

Cu toate acestea, nu fiecare pereche de blug este potrivită ca îmbrăcăminte de birou care trebuie combinat cu un sacou bărbătesc. Printre tipurile de blugi care ar trebui evitate atunci când se ia în considerare o întâlnire profesională se numără blugii într-o culoare mai deschisă sau mai strălucitoare și blugii cu detalii suplimentare, cum ar fi broderii, fermoare sau urme de vopsea și blugii prea strâmți sau cei rupți.

Pe scurt, vrei să porți o pereche de blugi cât mai neutri și clasici care pot fi asortați și combinați cu sacouri tradiționale bărbătești, pentru o atitudine potrivită de business.

sacouri barbati traditionale
sacou barbati
Citeste mai mult

Te așteptăm în showroom-ul nostru din București, sector 4, Piața Națiunile Unite 3-5, Bloc A, Scara A, Etaj 2, Ap 13.

Program: de luni până sâmbătă, în intervalul 10:00 – 18:00. Contact: 0737 335 566 / 0722 326 378