0

Cotidiana

Toate categoriile
Afiseaza filtre
Afişare 1 - 12 din 77 (7 pagini)

Alegerea ținutei de zi cu zi poate fi o adevărată provocare pentru orice femeie. Combinațiile de obiecte vestimentare potrivite, selecția accesoriilor, adecvarea cu diverse coduri vestimentare, toate par să ne solicite imaginația și timpul.
IIANA s-a gândit la toate acestea și vine cu o soluție inedită pentru toate tipurile de siluetă, pentru toate gusturile, dar mai ales pentru toate momentele zilei.
În atelierul IIANA creăm si producem straie și accesorii inspirate din folclor, dar cu acea aură modernă și sofisticată, pe care fiecare femeie o caută.Țesăturile premium, designul inedit și raportul calitate-preț sunt atributele straielor IIANA.
Straiele IIANA reprezintă o bună investiție pentru o garderobă practică și versatilă. Fie că îți cauți o ținută pentru birou, pentru întâlniri, sau pur și simplu o ținută relaxată de oraș, îți punem la dispoziție COTIDIIANA - agregatorul nostru de ținute de zi cu zi. Cu ce te ajută? Ești la doar câteva click-uri distanță de ținute premium, moderne, versatile care vor atrage admirație și curiozitate și vor aduce un plus de culoare, rafinament și spirit artistic monotoniei zilnice. 
 

Dacă ești din București, te așteptăm să le admiri și să le probezi în showroom-ul nostru din București, sector 4, Piața Națiunile Unite 3-5, Bloc A, Scara A, Etaj 2, Ap 13. Program: de luni până sâmbătă, în intervalul 10:00 – 18:00. Contact: 0737 335 566 / 0722 326 378.