Returnare Produse / Schimbare produs

Returnează un produs Schimbă un produs

În cazul în care doriți să renunțați la comandă și să recuperați prețul achitat, vă rugăm să solicitați acest lucru în cel mult 30 zile de la recepționarea coletului, completând și înregistrând pe site formularul RETURNEAZĂ UN PRODUS. Produsul trebuie returnat în aceeași stare în care a fost livrat (în ambalajul orgininal, cu toate accesoriile și etichetele intacte) într-un termen de maxim 30 de zile de la livrarea comenzii. Rambursarea sumei achitate se poate face doar în cont bancar. Vă rugăm să ne transmiteți în mod corect contul bancar în care doriți să efectuăm returnarea banilor, împreună cu numele deținătorului contului respectiv. Toate cheltuielile legate de transport revin în sarcina clientului. Nu acceptăm colete expediate prin Poșta Română sau colete ramburs.

Dacă v-ați răzgândit asupra culorii, nu vi se potrivește perfect mărimea sau între timp v-a facut cu ochiul un alt model, aveți posibilitatea de a schimba produsul în mod gratuit, în termen de cel mult 30 zile de la recepționarea coletului. Vă rugăm solicitați schimbarea produsului comandat cu un alt produs, completând mai jos formularul SCHIMBĂ UN PRODUS cu toate informațiile cerute și înregistrându-l pe site. Vă vom contacta telefonic în termen de 3 zile pentru confirmarea schimbului și programarea unui curier care va realiza atât ridicarea coletului retur de la dvs. cât și livrarea noului produs. Cheltuielile de transport vor fi suportate de către noi.

Pentru efectuarea unui retur, vă rugăm să completați și să înregistrați pe site formularul de mai jos. Apoi contactați GLS sau orice altă companie de curierat în vederea ridicării coletului. Produsele trebuie să fie returnate în ambalajul original sau un ambalaj echivalent. Nu vom credita produsele care sunt deteriorate din cauza ambalajelor insuficiente. Vă rugăm sa folosiţi o cutie de protecție pentru a preveni deteriorarea în timpul transportului. În cutie, vă rugăm să introduceți si factura primită odată cu comanda, ca să vă putem identifica rapid coletul.

Costul de transport pentru returnarea coletului va fi suportat de către client.

Pentru efectuarea unui schimb de produse, vă rugăm să completați și înregistrați pe site formularul de mai jos. În termen de maximum 3 zile veți fi contactat de către unul dintre operatorii nostri, in vederea confirmării schimbului și programării unui curier care va realiza atât preluarea coletului retur cât și livrarea produsului schimbat.

Vă rugăm sa folosiţi o cutie de protecție pentru a preveni deteriorarea produsului în timpul transportului. Vă rugăm să introduceți si factura primită odată cu comanda, ca să vă putem identifica rapid coletul. Costul de transport curier va fi suportat de către noi.

Nu se vor putea efectua simultan mai mult de două solicitări de schimb pentru aceeași comandă!

Nume:* Prenume:* E-Mail:* Telefon:* ID Comandă:*
Cont IBAN* Beneficiar cont IBAN*
Numele produsului pe care doriți să îl schimbați* Codul produsului pe care doriți să îl schimbați* Mărime* Cantitate* Codul produsului pe care doriți să îl comandați* Mărime* Cantitate*

INFORMAŢII PRODUS & MOTIVUL RETURNĂRII

Nume produs comandat *
Cod Produs:*
Cantitate:

Motivul returnării*

Motivul inlocuirii produsului*

Defecte sau alte Detalii:
Introdu codul în căsuţa urmatoare: