0
Ie Barbateasca & Camasi Traditionale Barbati
Toate categoriile
Afiseaza filtre
Afişare 1 - 12 din 20 (2 pagini)

Ie barbateasca și camasa ie barbati - Două elemente unice

O ie barbateasca nu are cum să lipsească din garderoba personală. Este o alternativă autentică, brodată cu grijă și lucrată manual în atelierul nostru. Un etalon al masculinității și tradiției autentice, ia rămâne o piesă vestimentară cu adevărat unică. Nici măcar trecerea timpului nu îi poate contesta popularitatea și farmecul aparte. Nu este doar o simplă cămașă, ci devine o modalitate prin care poți ieși în evidență, indiferent de context. Se potrivește de minune în diverse stiluri și combinații estetice precum:

  • Smart-Casual - O pereche de blugi clasici, de un albastru intens va crea contrastul perfect și va evidenția cu succes caracteristicile pe care le prezintă o ie bărbătească. Pentru a completa cu succes look-ul, poți adăuga o jachetă din denim sau una din piele. Mixul de alb și negru îți va oferi mai mult ca sigur un aer cool, fresh, dar în același timp familiar. Asortează totul cu o pălărie din bumbac și o pereche de bocanci sau sneakerși. 

  • Office - Poate părea greu de crezut, dar o ie barbateasca va arăta extraordinar și în ținute office. Te întrebi cum poți arăta impecabil la o întâlnire de afaceri sau o conferință importantă? Combină ia cu o pereche de pantaloni din stofă și o pereche de ghete în stil chelsea. 

  • Elegant - Dacă participi la un eveniment important precum nuntă sau botez poți alege o camasa ie barbati delicată, care oferă un design impresionant. O poți adăuga inclusiv la un costum elegant, însă ai grijă la paleta cromatică aleasă. Păstrează echilibrul vizual și te vei bucura mai mult ca sigur de aprecierea celorlalți. 
Citeste mai mult


Te așteptăm în showroom-ul nostru din București, sector 4, Piața Națiunile Unite 3-5, Bloc A, Scara A, Etaj 2, Ap 13
Program: de luni până sâmbătă, în intervalul 10:00 – 18:00. Contact: 0737 335 566 / 0722 326 378

Comandă online cu livrare în România și în străinătate.