0
Camasi Traditionale Barbati
Toate categoriile
Afiseaza filtre
Afişare 1 - 12 din 25 (3 pagini)

Camasa barbati traditionala - un element unic

O camasa barbati traditionala nu are cum să lipsească din garderoba personală. Este o alternativă autentică, brodată cu grijă și lucrată manual în atelierul nostru. Un etalon al masculinității și tradiției autentice, cămașa rămâne o piesă vestimentară cu adevărat unică. Nici măcar trecerea timpului nu îi poate contesta popularitatea și farmecul aparte. Nu este doar o simplă piesă vestimentară, ci devine o modalitate prin care poți ieși în evidență, indiferent de context. Se potrivește de minune în diverse stiluri și combinații estetice precum:

 • Smart-Casual - O pereche de blugi clasici, de un albastru intens va crea contrastul perfect și va evidenția cu succes caracteristicile pe care le prezintă o cămașă bărbătească. Pentru a completa cu succes look-ul, poți adăuga o jachetă din denim sau una din piele. Mixul de alb și negru îți va oferi mai mult ca sigur un aer cool, fresh, dar în același timp familiar. Asortează totul cu o pălărie din bumbac și o pereche de bocanci sau sneakerși. 

 • Office - Poate părea greu de crezut, dar o camasa barbati traditionala va arăta extraordinar și în ținute office. Te întrebi cum poți arăta impecabil la o întâlnire de afaceri sau o conferință importantă? Combină cămașa cu o pereche de pantaloni din stofă și o pereche de ghete în stil chelsea. 

 • Elegant - Dacă participi la un eveniment important precum nuntă sau botez poți alege o camasa barbati delicată, care oferă un design impresionant. O poți adăuga inclusiv la un costum elegant, însă ai grijă la paleta cromatică aleasă. Păstrează echilibrul vizual și te vei bucura mai mult ca sigur de aprecierea celorlalți. 


De ce să alegi o camasa barbati traditionala din gama noastră?


La IIANA punem accent pe experiențele care contează cu adevărat, pe momentele simple, dar pline de sens. Ne place să punem suflet în tot ceea ce facem. Fiecare piesă vestimentară este specială în felul ei și prezintă un design personalizat. 


De asemenea: 


 • Sunt lucrate manual, de croitorese iscusite. În atelierul nostru, voia bună și energia debordantă sunt nelipsite. Lucrăm de zor pentru a definitiva o camasa traditionala barbati. Înainte de toate proiectăm conceptul și mai apoi trecem la etapele de materializare. Suntem atenți la fiecare detaliu, pentru a conferi rezultatului final o strălucire aparte. 

 • Integrează materiale fine, folosite pe vremuri de bunici pentru a crea unele dintre cele mai frumoase piese vestimentare. Printre alternativele pe care le folosim se numără bumbacul, mătasea, brocartul sau jacquardul. Fiecare material pe care îl oferă o camasa traditionala barbati asigură experiențe unice. Răsfață pielea și oferă confort sporit. În plus, aduc o pată de culoare inedită fiecărei ținute abordate. 

 • Sunt stilizate cu elemente moderne, destul de actuale pentru a răspunde trendurilor în materie de fashion. Iile și cămășile sunt produse în România, tocmai de aceea designul respectă întocmai principiile și valorile tradiționale. Totuși, efectele vizuale pe care le creează sunt cu adevărat inedite, ceea ce îți va permite să-ți definești un stil extravagant. 

 • Sunt disponibile într-o gamă variată de alternative. În oferta noastră vei găsi opțiuni care mai de care mai interesante. Tocmai pentru că ne place să jonglăm cu elementele de estetică, am pregătit cămăși în diverse nuanțe și imprimeuri. Vei avea posibilitatea așadar să faci alegeri inspirate, adaptate la felul tău de a fi și stilul care te definește cel mai bine. 

 • Au capacitatea de a-și păstra rezistența chiar și după o perioadă lungă de timp. Chiar dacă aspectul pe care îl oferă este unul delicat, piesele vestimentare din colecția noastră asigură utilizări îndelungate. Țesăturile pe care le integrează o camasa barbati traditionala sunt flexibile, dar în același timp prezintă un grad ridicat de duritate. Îngrijite corect și păstrate în condiții optime de siguranță, cămășile bărbătești nu își vor pierde farmecul. 


Camasi traditionale - Modele și semnificații 


O camasa barbati traditionala ascunde o gamă diversificată de semnificații. Modelele noastre prezintă motive autentice românești, care marchează legătura sacră a omului cu natura și divinitatea. 


Printre cele mai apreciate elemente de design sunt cele care integrează următoarele simboluri: 


 • Pământ - Unul dintre cele mai reprezentative elemente din istoria românilor. Din cele mai vechi timpuri, oamenii au lucrat pământul și s-au ocupat de muncile câmpului. O camasa traditionala barbati care integrează motivul pământului evidențiază cu succes vechile tradiții, prin alăturarea modelelelor reprezentative. 

 • Jupân - Inspirată din poveștile folclorice, design-ul cămășii are la bază câteva elemente importante. Inul prespălat, cu platcă, epoleții și manșetele din jacquard etnic țesut se îmbină armonios pentru a definitiva un stil autentic. Oferă, de asemneea, o croială arhaică dreaptă, cu mânecile amplu croite. Simbolul jupânului inspiră putere și eleganță. 

 • Haiduc - O camasa barbati în stilul haiducului este un etalon de voie bună, individualitate și forță. Așa cum îi spune și numele, este o alternativă potrivită firilor dinamice, care trăiesc la maximum fiecare moment. Inspiră energie și vitalitate, tocmai datorită nuanțelor deschise pe care le integrează. 

 • Pandur - O explozie de culoare și creativitate. Cămașa pandurului este ceea ce noi numim o alegere nonconformistă în materie de modă. Însă, în ciuda nuanțelor pe care le prezintă, păstrează echilibrul vizual. Tocmai de aceea, o poți alege pentru orice tip de eveniment.


Camasa traditionala barbati - Pentru un stil unicat 

Vrei să arăți demențial și să atragi toate privirile la evenimentele la care participi? Colecția IIANA integrează camasi traditionale barbati lucrate manual, în atelier. Avem modele diverse, care se adaptează cu ușurință în funcție de fiecare stil în parte. Materialele pe care le integrează o camasa barbati sunt delicate, moi, confortabile și rezistente. Tocmai de aceea, rezistă fără probleme odată cu trecerea timpului. În ceea ce privește elementele de design, am mixat modele inedite, cu motive autentice. 


Vrei să fii la curent cu noile modele de camasi traditionale barbati

Alătură-te comunității noastre online!

Citeste mai mult


Te așteptăm în showroom-ul nostru din București, sector 4, Piața Națiunile Unite 3-5, Bloc A, Scara A, Etaj 2, Ap 13
Program: de luni până sâmbătă, în intervalul 10:00 – 18:00. Contact: 0737 335 566 / 0722 326 378

Comandă online cu livrare în România și în străinătate.