Ie Copii Tradițională Stilizată Modern Românească

Ie Tradițională Națională Românească Pentru Copii

Rochiță Fete - Albastră cu Zădie
265,00 Lei 280,00 Lei

Rochița are o croială lejeră evazată, cu mâneci bufante și buzunare laterale. Întreaga rochiță este ..

Rochiță Fete - Albă Zora
250,00 Lei

Rochița Albă Zora este confecționtă din viscoză premium, imprimată cu motive florale și geometrice. ..

Cămașă Copii Ie Românească Voinicel 6-12 ani Stilizată
170,00 Lei

Cămașa Voinicel este o piesă stilizată și inspirată din portul popular. Cămașa Voinicel este confecț..

Cămașă Copii Ie Voinicel 6 luni - 5 ani Stilizată Modern cu Motive Românești
145,00 Lei

Cămașa Voinicel este o piesă stilizată și inspirată din portul popular. Cămașa Voinicel este confecț..

Cămașă Băieți Stilizată cu Motive Românești Tip Ie, de Oraș 6-12 ani
170,00 Lei

Cămașa Populară de Oraș este o piesă stilizată, inspirată din portul popular. Cămașa pentru băieți P..

Cămașă Populară Tradițională Băieți de Oraș 3 luni - 5 ani
145,00 Lei

Cămașa Populară de Oraș este o piesă stilizată, inspirată din portul popular. Cămașa Populară de Ora..

Camasa Ie Baietel Etno, Stilizata cu Motive Romanesti 6-12 ani
160,00 Lei

Camasa Etno este o piesa stilizata, inspirata din portul popular. Camasa Etno este din in, cu platca..

Cămașă Ie Tradițională Băiețel Etno 3 luni - 5 ani
145,00 Lei

Cămașa Etno este o piesă stilizată și inspirată din portul popular. Cămașa Etno este confecționată d..

Cămașă Ie Tradițională Stilizată Băieți Pentru Horă 6-12 ani
170,00 Lei

Cămașa Populară de Horă este o piesă stilizată și inspirată din portul popular. Cămașa Populară de H..

Cămașă Populară Tip Ie Tradițională Băieți de Horă 3 luni - 5 ani
145,00 Lei

Cămașa Populară de Horă este o piesă stilizată și inspirată din portul popular. Cămașa Populară de H..

Rochiță Fete - Albă cu Zădie
265,00 Lei 280,00 Lei

Rochița are o croială lejeră, evazată, cu mâneci bufante și  buzunare laterale. Întreaga rochiț..

Rochiță Fete - Roșie Zora
250,00 Lei

Rochița Roșie Zora este confecționtă din viscoză premium, imprimată cu motive florale și geometrice...

Rochiță Fete Ie Mini Red 3 luni - 5 ani
220,00 Lei

Rochița Mini Red are o croială midi, lejeră, pe bie, cu platcă și altițe din jacquard etnic țesut. ..

Rochiță Fete Tip Ie Mini Red 6 - 12 ani
246,00 Lei

Rochița Mini Red are o croială midi, lejeră, pe bie, cu platcă și altițe din jacquard etnic țesut. ..

Rochiță Fete Tip Ie Tradițională Mini de Oraș 3 luni - 5 ani
220,00 Lei

Rochița Mini de Oraș are o croială midi, lejeră, pe bie, cu platcă din jacquard etnic țesut. Roch..

Rochiță Fete Tip Ie Tradițională Mini de Oraș 6 - 12 ani
246,00 Lei

Rochița Mini de Oraș are o croială midi, lejeră, pe bie, cu platcă din jacquard etnic țesut. Roch..

Fustă Semicloș cu Oprege Pentru Fetiță Smarald Stilizată cu Motive Tradiționale
193,00 Lei

Fusta semicloș cu oprege pentru fetițe este o piesă stilizată, inspirată din portul tradițional româ..

Ie Tradițională Românească Băieți Mânecă Lungă Motiv Modern
278,00 Lei

Ie pentru baieței, tradițional românească, din pânză topită, 100% bumbac, de culoare albă, cu mânecă..

Descoperă în universul Iiana modele deosebite de ii pentru copii, tradiționale, stilizate cu motive Românești, create în România. Produse 100% autentice. Comanda online ie populară tradițională stilizată modern pentru copii, cu livrare în România și în străinătate.

Dacă ești din București, te așteptăm să le admiri și să le probezi în showroom-ul nostru Piața Națiunile Unite 3-5, Bloc A, Scara A, Etaj 2, Ap 13, sector 4.

Program: de luni până sâmbătă, în intervalul 10:00 – 18:00.

Contact: 0737 335 566 / 0722 326 378.

De unde să achiziționezi ii copii? O ie tradițională pentru copii este folosită mai ales la serbările școlare.

  Ii copii sunt utile în vestimentație, mai ales dacă cel mic este la grădiniță. O ie copii traditionala va fi folosită la serbările de la sfârșitul fiecărui semestru. Dansurile populare vor fi mereu la modă și este important ca orice copil să cunoască câțiva pași tradiționali românești. Grădinița și școala sunt o adevărată tranziție pentru copii. Multe școli au adoptat în ultimii ani un cod vestimentar obligatoriu, au revenit la moda purtării de uniforme. Ultimul lucru pe care un copil ar trebui să-l îngrijoreze este ce anume să poarte la școală.
  Copiii se confruntă cu o presiune mare atunci când vine vorba să potrivească îmbrăcămintea și să fie cool în grupa de la grădiniță sau în sala de clasă. Dacă vor purta o ie copii traditionala de la Iiana.ro, vor uita de grija asortării. O ie copii traditionala de la Iiana este creată pentru a se adapta oricărui gust vestimentar.

  Costumul popular românesc își are rădăcinile în portul tracilor, dacilor și geților și se aseamănă foarte mult cu cele din Peninsula Balcanică, diferințele constând în detalii decorative și colorate. Țesăturile purtau simboluri sacre. Elemente ale portului popular românesc au existat pe columna lui Traian. Portretele femeilor erau sculptate purtând cămăși.
  Mânecile erau lungi, largi sau scurte. Rochia sau fusta era lungă, este care era purtată uneori o manta largă. În picioare purtau sandale vara și încălțăminte de blană iarna. O ie traditionala românească este asemănătoare celor purtate de bulgari, sârbi sau ucrainieni. Broderia este caracteristica fundamentală a unei ii copii, una purtată de femei sau bărbați.
  Fiecare bluză spune povestea despre regiunea din care provine prin simbolurile și culorile folosite. Ia românească a devenit în timp un brand de țară. Românii au început să o poarte la diferite evenimente. Ia a fost motiv de inspirație pentru multe case de modă.

Ii copii potrivite pentru a fi purtate ca uniformă la școală

  Ii copii sunt motiv de bucurie dacă sunt purtate la orice vârstă. De ce? Pentru că ii copii sunt create cu motive tradiționale românești care atrag privirile. Rochițele pentru fetițe sunt cu motive vesele, adaptate oricărei vârste. În timp ce unii copii și părinți consideră că elevii ar trebui să fie liberi să se îmbrace așa cum doresc, având astfel libertatea de exprimare, sunt multe școli care au încă un cuvânt de spus în modul în care se îmbracă elevii. Unele școli au coduri vestimentare menite să ofere ii copii adaptate vârstei.
  Uniformele variază foarte mult în funcție de școală. Unele sunt destul de formale și necesită cămăși albe pentru băieți și pantaloni negri sau albaștri, iar pentru fete rochii. Alte școli au mers pe varianta unui tricou alb cu logoul școlii. Unele școli tradiționale au ales ii copii cu motive românești.

  Unele școli oferă o gamă largă de opțiuni și culori pentru uniforme, precum pantaloni kaki sau bleumarin ușor de găsit în magazine. Alte școli solicită elevilor să cumpere uniforme școlare de la o croitorie anume. Aceeași regulă se aplică și pentru ii copii. Sunt vestimentații mai speciale și este uneori imposibil de găsit într-un magazin un număr mare de mărimi, precum și aceeași combinație de culori.
  Aceste ii copii sunt lucrate manual, iar motive imprimate sunt motive populare tradiționale românești. Școlile optează pentru purtarea unor uniforme școlare, ii copii, deoarece așa pot spori siguranța elevilor.
  Stilul individual este sacrificat pentru un mediu de învățare mai sigur. Purtarea unor ii copii fac mai ușor pentru familii achiziționarea. Purtarea unei uniforme școlare crește încrederea elevilor, aceștia nefiind hărțuiți din cauza alegerilor vestimentare de zi cu zi. Uniformele școlare sunt o modalitate prin care copiii pot implementa maniere și disciplină asupra elevilor.

O ie copii tradiționala este adesea purtată la evenimente speciale sau sărbători

  Ie copii traditionala face parte din costumul tradițional românesc. Este unul dintre cele mai vibrante elemente ale moștenirii culturale și este considerat un exemplu semiotic care conține diferințe sociale explicite de vârstă, regiune geografică sau vârstă. Rochia tradițională este un semn important al comportamentului festiv. În societățile moderne, unele grupuri etnice încă își poartă costumele naționale în încercarea de a păstra moștenirea culturală și de a se opune globalizării. Chiar și o ie copii traditionala este motiv de mândrie și bucurie pentru cei mici. O ie copii traditionala este confecționată din materiale de calitate care nu irită pielea.
  Acestea pot fi purtate atât de fete cât și de băieți, modelele fiind adaptate în funcție de vârstă. Ia românească este prezentă în multe colecții internaționale, mulți designeri împrumutând elemente tradiționale. Forma și ornamentele de pe o ie copii traditionala a păstrat o parte din limbajul semnelor și simbolurilor specifice gândirii mitice.

  Multe costume tradiționale și elemente tipice ale acestuia – fuste, pălării, ornamente, sau chiar ia -au devenit articole la modă și s-au răspândit la nivel internațional. Și astăzi, în multe zone din România se poartă încă costumul tradițional. În Maramureș, de exemplu, tradiția locală are o dinamică aparte. Aici oamenii poartă costumul tradițional în fiecare duminică, la sărbători sau la festivaluri.
  De-a lungul anilor, componența vestimentară tradițională s-a schimbat, unele piese vestimentare au fost abandonate și au fost incluse altele noi. Cel mai bun exemplu este rochia tradițională pentru femei care, pentru vechiul tip de costum, pe care etnografii îl considerau tipic regiunii, cămașa lungă albă este acoperită de două șorțuri realizate din materiale țesute. Aveau dungi de diferite culori – negru și roșu sau negru și galben – corespunzătoare diferitelor comunități și categoriilor de vârstă. O ie copii traditionala de la Iiana.ro îl va face pe cel mic remarcat la orice petrecere.

ii copii
ie copii traditionala
ie copil