0
Bluze tip ie si camasi dama cu motive traditionale
Toate categoriile
Afiseaza filtre
470 Lei 600 Lei
Afişare 1 - 12 din 74 (7 pagini)

Bluze tip ie – accesoriul inspirațional pentru moda internațională


Bluza tradițională tip ie este printre cele mai importante piese de vestimentație care evidențiază folclorul din țara noastră. Ia cu mânecă lungă sau ia cu mânecă scurtă, cu motive tradiționale și culori vii, naturale, această piesă a început să primească din ce în ce mai multă faimă internațională pentru că a devenit o sursă de inspirație pentru marii creatori de modă.

Cămașa tradițională este cunoscută pentru împodobirea specială cu broderii, în special la mâneci, piept și zona gâtului. Bluzele tradiționale, acum stilizate, surprind regiunile țării noastre.

În mod tradițional, iile erau realizate manual, țesute de femeile de la sate, iar acest lucru necesita foarte multe ore de muncă. Modelele și simbolurile cusute pe țesăturile albe au o semnificație diferită în funcție de zona geografică pe care o reprezintă. În ziua de astăzi se economisește foarte mult timp datorită felului în care sunt fabricate. Mai mult, materialele calitative folosite oferă garanția timpului.

Bluze tip ie elegante – pentru ocazii ce surprind tradiționalul

Aceste piese vestimentare, stilizate fiind, pentru a surprinde aspecte ale epocii moderne, pot fi purtate cu certitudine la orice eveniment. Bluzele gen ie, alături de fuste tradiționale, rochii cu motive tradiționale și chiar sacouri cu astfel de motive populare pot compune o ținută unică și specială pentru o nuntă sau chiar un botez.

Pe site-ul nostru vei putea găsi multe astfel de articole vestimentare. Paltoanele tradiționale sau vestele tradiționale te așteaptă să le găsești un loc în garderoba ta.

Citeste mai mult

Te așteptăm în showroom-ul nostru din București, sector 4, Piața Națiunile Unite 3-5, Bloc A, Scara A, Etaj 2, Ap 13.

Program: de luni până sâmbătă, în intervalul 10:00 – 18:00. Contact: 0737 335 566 / 0722 326 378