0
Fuste & Fote Traditionale Femei Stilizate Modern
Toate categoriile
Afiseaza filtre
Afişare 1 - 12 din 22 (2 pagini)

Fuste traditionale și fote traditionale - Tradiții străvechi cu iz modern


Printre elementele principale care stau la baza alcătuirii portului românesc se numără fuste traditionale și fote cusute manual. Sunt elementele care accentuează feminitatea și oferă o notă delicată întregului design. Însă, în colecția Iiana vei regăsi și alternative menite să reconfigureze caracteristicile stilului vestimentar abordat. Îți vor oferi posibilitatea de a te bucura de aprecierea celorlalți și de a te simți mereu în centrul atenției. 


Gama de fuste traditionale și fote în același ton integrează astfel modele care mai de care mai interesante:


 • Cambrate - Fustele care prezintă croi drept și talie înaltă evidențiază silueta și șoldurile. Tocmai datorită eleganței pe care o emană, vor arăta de minune în combinațiile office. Costumele gri de birou vor prinde contururi mult mai vesele, ceea ce îți vor oferi posibilitatea de a transforma orele de muncă în prilejuri de bucurie. 

 • Cu volane - Dacă ești o fire energică, plină de viață, căreia îi place să trăiască la maximum fiecare moment, fustele cu volane devin alegeri inspirate. Sunt colorate în nuanțe vibrante și conturează un aspect ludic. Le poți purta oriunde simți că îți poți exprima liber creativitatea. 

 • Cu pliuri cusute - Colecția de fuste traditionale cu aspect plisat nu își va pierde niciodată farmecul. Chiar dacă pentru unii au devenit obiecte vestimentare demodate, la Iiana am reușit să oferim variantelor disponibile un twist inedit. Fustele cu talie medie și pliuri delicate sunt capabile să strălucească în orice ținută. 


Modelele de fote traditionale integrează de asemenea elemente de design spectaculoase. Motivele principale care se regăsesc pe suprafața obiectelor vestimentare sunt: 


 • Pământ - Care aduce aminte de rădăcinile strămoșești și de trecutul istoric. 

 • Coloana Infinitului - Un element care simbolizează magia eternității. 

 • Modele geometrice - Variante fresh, capabile să armonizeze întreaga ținută și să-i ofere un suflu modern. 


Cu ce poți purta fote și fuste traditionale? 


Te întrebi cum poți ieși din zona clasică a fustelor tradiționale? Ei bine, variantele din colecția Iiana sunt capabile să transceadă zona folclorică și să-i confere o strălucire cu adevărat unică. 


Dacă nu știi cum să le asortezi și să le integrezi în garderoba personală, iată câteva reguli de asortare: 


 • Nimic nu se compară cu efectele vizuale pe care le poate crea o simplă cămașă albă. Da, ai citit bine. O singură piesă vestimentară te poate ajuta să scoți în evidență caracteristicile unei fuste sau fote traditionale și să creezi un look interesant. Dacă ești adepta combinațiilor estetice extravagante, nu ezita să optezi pentru modelele exclusiviste. 

 • Lasă-ți imaginația să lucreze și împachetează totul în creativitate. Cine spune că o fustă tradițională nu poate arăta spectaculos alături de o jachetă din denim sau una de piele? Stilul ți-l conturezi în funcție de personalitate și felul de a fi, nu după sfaturile primite din partea altora. În caz contrar, nu vei reuși deloc să ieși din mulțime. Adaugă accesorii nonconformiste și nu te rezuma la clasicii pantofi cu toc când vine vorba de alegerea încălțămintei. Optează pentru bocanci, sandale cu platformă sau mocasini. 

 • Alege ceea ce te poate ajuta să-ți etalezi trăsăturile corpului. O fustă lungă nu are cum să avantajeze persoanele mici de înălțime. Ba din contră. Va induce senzația de dezechilibru vizual. Pe de cealaltă parte, opțiunile mai scurte, cu talie înaltă nu se vor potrivi femeilor care prezintă picioare mai groase și șolduri mai late. Dacă vrei să te simți bine în pielea ta și să impresionezi plăcut pe oriunde mergi e indicat să optezi pentru soluții personalizate. Fiecare corp este frumos în felul său, trebuie doar să știi cum să-l pui în valoare. 


Fuste și fote traditionale - Avantajele de care te vei bucura dacă alegi inspirat 


Deciziile în materie de estetică trebuie analizate cu foarte mare atenție. Orice greșeală care intervine în procesul de asortare și integrare a unor fuste și fote traditionale poate influența semnificativ armonia întregului design. 


Însă, cu ajutorul variantelor inspirate te vei bucura mai mult ca sigur de rezultate spectaculoase. Pe lista avantajelor pe care le vei resimți din plin se numără: 


 • Posibilitatea de a mixa mai multe stiluri vestimentare - Fustele și fotele sunt suficient de versatile pentru a se potrivi oricărui stil vestimentar, indiferent de caracteristicile pe care le prezintă. Ai la dispoziție modele unicate, care mai de care mai impresionante din punct de vedere al țesăturilor și formelor integrate. 

 • Rezistența în timp - Hainele autentice rămân moșteniri culturale și etichete de seamă ale valorilor românești. Tocmai datorită materialelor durabile pe care le integrează, fustele pot fi transmise mai departe, din generație în generație. Ce poate fi mai frumos decât o piesă vestimentară care poate trece fără probleme testului timpului?

 • Definitivarea unor experiențe unice - Nu e vorba doar de o fusta traditionala cu motive autentice, ci de o călătorie palpitantă în trecut. Piesele vestimentare din colecția Iiana știu cum să se adapteze în funcție de preferințe. Tocmai de aceea, fiecare purtare va veni la pachet cu o experiență nouă. Te vei simți mereu în largul tău și vei trăi la maximum fiecare moment.

Vrei să te bucuri de momente inedite și stiluri vestimentare cu adevărat unicate? 


În colecția Iiana vei găsi fuste traditionale și fote cu iz autentic, dar care integrează elemente suficient de actuale încât să creeze efecte vizuale extravagante. Ai la dispoziție modele diverse: cambrate, cu volane sau cu pliuri. Astfel, vei putea crea ținute autentice, care să îți pună în evidență trăsăturile și să-ți ofere experiențe premium, indiferent de situație. Nimic nu se compară cu avantajele pe care le oferă materialele delicate, de calitate superioară. 


Fă investiții inteligente și rămâi conectat/ă la tot ce oferă lumea interesantă a hainelor inspirate din folclorul românesc.

Citeste mai mult

Te așteptăm să le admiri și să le probezi în showroom-ul nostru din București, sector 4, Piața Națiunile Unite 3-5, Bloc A, Scara A, Etaj 2, Ap 13.

Program: de luni până sâmbătă, în intervalul 10:00 – 18:00. Contact: 0737 335 566 / 0722 326 378.