0
Ii Traditionale cu Maneca Lunga Cusute si Brodate Manual
Toate categoriile
Afiseaza filtre
Afişare 1 - 12 din 37 (4 pagini)

Ii traditionale cusute manual - Simboluri ale moștenirii culturale


Gama de ii traditionale cusute manual se conturează în jurul valorilor și principiilor de bază ale poporului român. Se numără printre cele mai vechi și autentice simboluri ale tradițiilor și obiceiurilor, transmise din generație în generație. Toate elementele, de la țesături, broderii și imprimeuri sunt realizate exclusiv în România. Modelele reflectă întocmai spiritul ludic al românilor, capacitatea lor de a se bucura din plin de fiecare moment trăit. în plus, stilul în care au fost create integrează componente de actualitate, care se vor potrivi de minune oricui. Indiferent că ești o fire boemă sau îți place să ieși în evidență prin ținute extravagante, cu ajutorul unei ii traditionale cusute manual vei atrage toate privirile asupra ta. 

Chiar dacă ia este un obiect sacru, o moștenire a neamului românesc, variantele puse la dispoziție reușesc să se adapteze de minune în orice context.


Citeste mai mult

Descoperă în universul Iiana modele deosebite de ie românească tradițională cu mânecă lungă, cusute și lucrate manual în România. Produse 100% autentice. Comandă online ii de damă populare țărănești stilizate modern, cu livrare în România și în străinătate.

Dacă ești din București, te așteptăm să le admiri și să le probezi în showroom-ul nostru din Piața Națiunile Unite 3-5, Bloc A, Scara A, Etaj 2, Ap 13.

Program: de luni până sâmbătă, în intervalul 10:00 – 18:00. Contact: 0737 335 566 / 0722 326 378.