0
Ii Traditionale cu Maneca Lunga Cusute si Brodate Manual
Toate categoriile
Afiseaza filtre
Afişare 1 - 12 din 38 (4 pagini)

Ii tradiționale - Simboluri adevărate ale moștenirii culturale


Gama de ii tradiționale se conturează în jurul valorilor și principiilor de bază ale poporului român. Se numără printre cele mai vechi și autentice simboluri ale tradițiilor și obiceiurilor, transmise din generație în generație. Toate elementele, de la țesături, broderii și imprimeuri sunt realizate exclusiv în România. Modelele reflectă întocmai spiritul ludic al românilor, capacitatea lor de a se bucura din plin de fiecare moment trăit. în plus, stilul în care au fost create integrează componente de actualitate, care se vor potrivi de minune oricui. Indiferent că ești o fire boemă sau îți place să ieși în evidență prin ținute extravagante, cu ajutorul unei ii tradiționale vei atrage toate privirile asupra ta. 

Chiar dacă ia este un obiect sacru, o moștenire a neamului românesc, variantele puse la dispoziție reușesc să se adapteze de minune în orice context.


Poți purta piesa vestimentară la evenimente diverse precum:


 • Petreceri nonformale alături de prieteni sau cunoscuți - Momentele unice alături de cei la care ții cel mai mult trebuie marcate așa cum se cuvine. Ia este o modalitate prin care poți exprima legăturile sincere și sentimentele autentice. 

 • Evenimente corporate - Cine spune că ia tradițională nu poate fi integrată cu ușurință în ținutele office? Poți crea un aspect fresh, dar în același timp serios doar cu ajutorul a trei piese: ie, pantaloni de stofă și pantofi stiletto. Vei deveni pata de culoare a conferințelor și întâlnirilor de afaceri. 

 • Evenimente speciale precum nuntă, botez sau logodnă - Dacă vrei să conferi celui mai frumos moment din viață un aer veritabil, care să-ți aducă aminte de rădăcinile tale, poți îmbrăca o ie națională. O poți accesoriza cu fuste ample, cu pliuri sau fote tradiționale.


De ce sunt atât de speciale modelele de ii tradiționale? 


Nimic nu se compară cu farmecul alternativelor autentice. Istoria colorată a obiectelor vestimentare unicate nu se va demoda niciodată. Nu va ieși din preferințele iubitorilor de frumos și a celor care au dezvoltat o pasiune pentru valorile patriotice. Nu se va pierde niciodată în negura timpului și nici nu se va deteriora odată cu trecerea anilor. Va rămâne la fel de vie, de frumoasă, de extravagantă. 


E deja de la sine înțeles că avantajele de care te vei bucura dacă alegi o ie tradițională sunt numeroase: 


 • Materialele din care sunt confecționate piesele sunt alese cu atenție pentru a răspunde standardelor înalte de rezistență și calitate. Țesăturile sunt cusute și integrate manual în designul iei. Fibrele de bumbac asigură grade sporite de durabilitate, ceea ce garantează utilizări îndelungate. 

 • Fiecare purtare îți va oferi șansa de a te simți bine în pielea ta și de a te bucura de confort sporit pe tot parcursul zilei. Ia se mulează în funcție de specificațiile corpului și scoate în evidență trăsăturile frumoase, autentice. Sunt confortabile și se adaptează cu ușurință fiecărei persoane, indiferent de preferințe. 

 • Sunt disponibile într-o varietate de culori și modele. Cu siguranță vei avea de unde alege. Există variante colorate în nuanțe vii sau altele mai simpliste, dar care oferă un impact vizual spectaculos. Uneori, cea mai eficientă modalitate prin care poți impresiona este să apelezi la simplitate. 

 • Le poți purta oricând, indiferent de sezon. O ie tradițională cu mânecă lungă poate fi purtată atât pe timp de iarnă, cât și în zilele călduroase de vară. Materialul oferă un confort sporit și o bună respirabilitate, ceea ce elimină din start situațiile neplăcute sau senzațiile de mâncărime sau iritație. 


Ii tradiționale - Prin ce se caracterizează elementele de design?


Când spui ie tradițională spui în primul rând folclor. Fiecare ie este lucrată manual și scoate în evidență cele mai de preț valori ale poporului român. Niciun model nu se aseamănă cu celălalt, chiar dacă poate integrează elemente estetice aparent identice. Fiecare are propria poveste, presărată de experiențe și întâmplări autentice. 


Designul devine așadar elementul diferențiator, modalitatea prin care iile ies în evidență și se bucură de atâta popularitate. Printre cele mai apreciate componente se numără: 


 • Formele geometrice - Care oferă întregului creat o notă abstractă, care te pune pe gânduri și te face să rememorezi momentele din trecut. Este asemenea unui semn arhetipal, atât de cunoscut, dar în același timp foarte misterios. Cu ajutorul lor, te vei putea diferenția rapid de ceilalți și vei putea ieși în evidență prin detaliile impunătoare. 

 • Motivele florale - Natura este cea care oferă viață și care dă tonul momentelor de vis. IIle cu motive florale indică tocmai legătura indestructibilă a omului cu natura, cu starea sa de fapt. Nuanțele vibrante de roșu, verde și galben sunt predominante și creează cu succes efecte vizuale inedite. Printre motivele cele mai folosite pentru a evidenția măreția naturii înconjurătoare se numără: trandafirul, mărgăritarul și floarea-soarelui. 

 • Modelele în formă de cruce - Esența oricărui popor creștin și elementul care le influențează istoria - crucea. în gama de ii tradiționale disponibile vei regăsi niște modele superbe, care integrează motivul punct în cruce. Sunt opțiuni care atrag atenția încă de la primul contact vizual și a căror frumusețe nu își pierde deloc din intensitate. 

 • Elementele care marchează momente esențiale din viața unui om - Poți opta pentru variante care indică armonia, forța indestructibilă a destinului sau cele care reflectă scurgerea inevitabilă a timpului. Culorile vii se îmbină armonios cu finisajele delicate pentru a definitiva un tot unitar perfect. 


Ia tradițională este și va rămâne un simbol puternic al poporului român. 


Mizează întotdeauna pe experiențele unice și optează cu încredere pentru o ie națională, cu motive autentice!

Citeste mai mult

Descoperă în universul Iiana modele deosebite de ie românească tradițională cu mânecă lungă, cusute și lucrate manual în România. Produse 100% autentice. Comandă online ii de damă populare țărănești stilizate modern, cu livrare în România și în străinătate.

Dacă ești din București, te așteptăm să le admiri și să le probezi în showroom-ul nostru din Piața Națiunile Unite 3-5, Bloc A, Scara A, Etaj 2, Ap 13.

Program: de luni până sâmbătă, în intervalul 10:00 – 18:00. Contact: 0737 335 566 / 0722 326 378.