0
Rochii Traditionale Stilizate cu Motive Populare
Toate categoriile
Afiseaza filtre
420 Lei 600 Lei
560 Lei 860 Lei
360 Lei 500 Lei
570 Lei 700 Lei
320 Lei 420 Lei
Afişare 1 - 12 din 61 (6 pagini)

Rochie ie si rochii traditionale dama. Zile inspirate si colorate!

Rochie ie poate fi purtată la nunți, botezuri, evenimente în rețea, înmormântări, interviuri de angajare, grătare, petreceri de sărbători, dușuri pentru copii și mirese? Ce au toate aceste evenimente în comun? Este întotdeauna confuz să-ți dai seama cu ce să te îmbraci, dacă este cazul să alegi o rochie ie. Ceea ce purtați pentru oricare dintre aceste ocazii depinde de atât de mulți factori: locul de desfășurare, formalitatea invitației, vremea și adesea ceea ce toți ceilalți intenționează să poarte.

Dar există încă câteva standarde generale pentru a alege o rochie ie pentru fiecare eveniment. Și rețineți că majoritatea regulilor codului vestimentar seamănă mai mult cu liniile directoare, cu câteva excepții, cum ar fi evitarea purtării de alb la o nuntă. Pentru a pune capăt dilemei despre ce rochie ie să porți, experții de modă Iiana.ro au gândit fiecare cod vestimentar imaginabile pentru diferite evenimente.

O rochie ie este o îmbrăcăminte dintr-o singură piesă purtată de obicei de o femeie sau o fată. Se compune dintr-o fustă cu corset atașat. Acesta acoperă partea superioară a corpului și, în general, o parte a picioarelor, deși se poate să fie și mult mai lungă. O rochie ie poate fi fie formale, fie casual. În plus, o rochie ie poate fi de orice lungime. O rochie ie pot avea mâneci, curele sau vă pot lăsa umerii goi.

Oricum, o rochie ie este o piesă vestimentară ale cărei tivuri diferă în funcție de modă, de vreme și de gusturile persoanei care o poartă. Rochiile s-au schimbat foarte mult de-a lungul istoriei. Ceea ce vreau să spun este că, din punct de vedere istoric, piesele rochiilor ar putea include articole precum corsete, pantaloni scurți sau jupoane, care nu mai fac parte dintr-o rochie.

Purtați o rochie ie atât la un eveniment gatsby chic, cât și la un cocktail

Rochie ie poate fi purtată chiar și la un cocktail în grădină, la un eveniment privat care are loc după-amiaza. Rochie ie pentru cocktail are nevoie de un efort pentru a fi pusă în ceea ce privește aspectul și prezentarea, dar nu este la fel de strictă ca și codurile vestimentare Black Tie. Pentru bărbați, acest lucru necesită un costum cu cravată. Pentru femei, o rochie ie poate fi chiar mai scurtă, nu lungimea podelei și bijuterii asortată cu bijuterii.

Un eveniment gatsby chic este perfect pentru o rochie ie sau chiar rochii cu motive traditionale. Acest lucru este destul de auto-explicativ și implică o mulțime de stiluri care sunt incluse în marea epocă Gatsby. Acest lucru nu trebuie confundat cu o petrecere de costum Gatsby, ci în schimb încorporează rochii cu motive traditionale formale cu talie mică și franjuri. Acest cod vestimentar implică o mulțime de elemente vintage.

În afară de croiala și stilul unor rochii cu motive traditionale, un alt factor pe care trebuie să îl luați în considerare este culoarea rochiei pe care ați purta-o. Culoarea poate depinde de ocazie și chiar de momentul evenimentului. Dacă este o întâlnire casual, puteți opta chiar și pentru cele mai noi tendințe ale modei de astăzi.

Unii respectă regulile conform cărora pentru evenimentele de dimineață este mai bine să purtați haine de culoare deschisă, în timp ce pentru evenimentele de seară ar fi ideal să purtați cele de culoare închisă. Dar, în loc să vă bazați pe tipul de eveniment la care participați, alegeți pentru rochii cu motive traditionale o culoare care să se potrivească cel mai bine cu tonul pielii. Amintiți-vă că există atât de multe nuanțe chiar și de o singură culoare, așa că trebuie să vă faceți cercetările.

Cumpărați rochii cu motive traditionale dar țineți cont și de accesorii

Rochii cu motive traditionale este bine să vă achiziționați din fiecare țară exotică pe care o vizitați. Dar și în țările din Europa veți găsi rochii cu motive traditionale. Când cumpărați rochii traditionale, țineți cont de accesoriile pe care le aveți deja în dulap - cu excepția cazului în care intenționați să cumpărați un dulap cu totul nou atunci când cumpărați rochii traditionale pentru orice eveniment aveți, ar trebui să vă amintiți pantofii, gențile și accesoriile pe care le aveți va folosi în timp ce purtați la o rochie ie.

Este posibil să fi găsit rochii traditionale perfecte, dar ați cumpărat-o în culori pe care nu lr veți purta, deoarece nu aveți alte articole de modă care să se potrivească cu ele. Astfel pierdeți timp, deoarece trebuie să îl schimbați sau puteți cumpăra doar pantofi noi, dar este posibil să trebuiască să cheltuiți mai mult decât ați planificat inițial.

De la sari indian până la pălăria conică vietnameză, lumea este plină de diferite soiuri de rochii cu motive traditionale. Unele colorate, unele cufundate în istorie și specifice culturii țării, aproape întotdeauna atrăgătoare. În zilele noastre toată lumea își dorește să fie la modă și să aibă o rochie ie. Acest lucru funcționează numai pentru evenimente care nu implică invitații la petreceri de gală sau în care este implicată redevența.

Sărbătorile, evenimentele casual tematice și anumite evenimente ale companiei, un bal sau o petrecere tematică sunt o invitație deschisă pentru a purta rochii cu motive traditionale. Dacă sunteți invitată la o nuntă în aer liber, atunci când vremea este caldă, optați pentru o rochie ie, o rochie maxi glam sau o rochie elegantă. Nu trebuie să fie neagră, dar nuanțele deschise și modelele strălucitoare sunt potrivite. Alegeți nuanțe calde de vară pentru o rochie ie de la Iiana.ro.

rochie ie
rochii traditionale
rochii cu motive traditionale
Citeste mai mult

Te așteptăm să le admiri și să le probezi în showroom-ul nostru din București, Piața Națiunile Unite 3-5, Bloc A, Scara A, Etaj 2, Ap 13, sector 4.

Program: de luni până sâmbătă, în intervalul 10:00 – 18:00. Contact: 0737 335 566 / 0722 326 378.