0
Paltoane si sacouri traditionale
Toate categoriile
Afiseaza filtre
Afişare 1 - 12 din 29 (3 pagini)

Paltoane dama romanesti - Confortabile și inedite 


Sezonul rece nu ar mai arăta la fel fără paltoane traditionale și sacouri în același ton. Sunt opțiuni elegante, care nu ar trebui să lipsească din garderoba niciunei femei. De asemenea, integrează unele dintre cele mai spectaculoase motive tradiționale. Fiecare componentă este reinterpretată în așa fel încât să se preteze noilor tendințe în materie de fashion. Tocmai de aceea, se vor potrivi de minune oricărui stil, fie că e vorba de opțiuni formale, boho chic sau casual. în plus, se pretează unei game diversificate de piese vestimentare. 


Dacă ești adepta stilului cameleonic și-ți place să faci combinații estetice inedite, nu ezita să porți paltoane dama romanesti și sacouri cu: 


 • Rochii tradiționale - Îmbinarea de texturi și culori va arăta cu siguranță foarte bine. Ai grijă, însă, la definitivarea proporțiilor. E important să existe o curgere lină a elementelor vizuale. O rochie lungă, până în pământ va arăta impecabil alături de un palton traditional dama midi sau unul până în talie. îți va scoate în evidență silueta și trăsăturile speciale. 

 • Fuste sau fote - În funcție de specificațiile evenimentului la care participi te poți orienta către o alternativă clasică, autentică sau una mai extravagantă. Indiferent de alegere, rezultatul final te va surprinde în mod plăcut și îți va oferi șansa să te bucuri de aprecierea celorlalți. 

 • Blugi sau pantaloni de stofă - în cazul în care ești adepta îmbinărilor de clasic și modern, poți accesoriza paltoane dama romanesti cu blugi sau pantaloni în stil office. Este o ținută pe care o poți purta oriunde, fie că e vorba de întâlnirile cu prietenii sau orele de muncă petrecute la birou. 

 • Cămăși sau ii tradiționale - Vrei să conferi paltonului o pată de culoare jucăușă? Ei bine, alegerea unei ii autentice, care integrează motive florale sau forme geometrice abstracte devine soluția ideală. Sunt piese care arată bine și care nu se vor pierde niciodată în multitudinea de tendințe. 

 • Cizme lungi sau pantofi cu toc - Dacă vrei să creezi iluzii optice de impact adaugă cizme lungi, care să creeze un efect de continuitate. În cazul în care pantofii cu toc au devenit o slăbiciune, nu ezita să mizezi pe modelele din gama stiletto. Sunt adevărate etichete ale eleganței și bunului gust. 


Din ce materiale sunt confecționate modelele noastre de paltoane dama romanesti?


Modalitatea de realizare a pieselor vestimentare a avut în prim plan un principiu cheie: unicitatea. Au fost definitivate din dorința de a reinventa hainele tradiționale și de a le alinia la noile tendințe în materie de modă. 


Fiecare palton traditional dama este special în felul său, dar toate au la bază unele dintre cele mai bune materiale: 


 • Lână - Majoritatea paltoanelor au la bază țesături din lână, ceea ce oferă întregului design un plus de confort și funcționalitate. Lâna este un material care reține căldura și menține o temperatură constantă a corpului, ceea ce îl transformă în alternativa ideală pe timp de iarnă. De asemenea, are un aspect pufos, plăcut la atingere. 

 • Bumbac - Unul dintre cele mai apreciate materiale în ceea ce privește proprietățile oferite. Bumbacul impresionează prin țesăturile dure, dar în același timp flexibile, ceea ce garantează utilizări îndelungate. Oferă confort sporit și standarde ridicate de siguranță. Un palton traditional dama nu provoacă alergii și nici nu facilitează înmulțirea bacteriilor. De asemenea, permite pielii să respire cu ușurință și oferă o senzație plăcută în timpul purtării. 

 • Jacquard - Pe vremuri, jacquardul era folosit pentru confecționarea perdelelor și a fețelor pentru masă. Inventat de francezul Joseph Marie Jacquard, materialul impresionează prin modalitatea inedită de îmbinare a țesăturilor. Firele reușesc să creeze un design spectaculos, ieșit din tipare. Oferă, de asemenea, grade sporite de rezistență și durabilitate. Materialul poate face față astfel șocurilor diverse. 


Prin ce impresionează gama de paltoane dama romanesti și sacouri?


Dacă te-ai hotărât în privința achiziționării unui palton traditional dama, există câteva beneficii de care te vei bucura în mod sigur: 


 • Aspectul spectaculos este primul lucru care iese în evidență. Elementele de design combină unele dintre cele mai extravagante forme și modele. Paltonul îți va fi de mare folos așadar pentru a definitiva stiluri inedite, capabile să iasă în evidență și să atragă toate privirile. Este foarte versatil, tocmai de aceea poate fi asortat cu orice piesă vestimentară, fie că e vorba de ie tradițională sau cămașă casual. 

 • Se potrivește de minune oricărei siluete. Toată colecția este gândită special pentru a se mula pe caracteristicile speciale pe care le prezintă fiecare femeie. Formele cambrate oferă o strălucire aparte trăsăturilor și le accentuează cu ușurință. Nu va mai trebui să pierzi mult timp pentru a găsi alternativa care să ți se potrivească. Cu fiecare purtare, te vei simți mai încrezătoare în pielea ta. 

 • Garantează utilizări numeroase. Un palton traditional dama poate fi lăsat moștenire din generație în generație. Calitatea premium de care dă dovadă este răspunzătoare pentru durabilitatea excelentă pe care o prezintă. Nu își va pierde farmecul odată cu trecerea timpului. Tocmai pentru că îmbină în mod ingenios elemente tradiționale și moderne nu se va demoda niciodată. Este un obiect vestimentar pe care îl poți purta oricând, indiferent de situație sau context. 


Dacă îți place să ieși din tipare și să te bucuri de aprecierea celorlalți, gama de paltoane dama romanesti și sacouri este pentru tine. Vei găsi modele creative, definitivate cu iscusință de oameni iubitori de tradiție și unicitate. Sunt confecționate din materiale de calitate superioară, ceea ce garantează experiențe deosebite. În plus, nu se degradează odată cu trecerea timpului și nici nu își pierd din proprietăți. 


Alege-ți varianta preferată de palton cu motive traditionale sau sacou și bucură-te de un aspect estetic nonconformist!

Citeste mai mult

Te așteptăm în showroom-ul nostru din București, sector 4, Piața Națiunile Unite 3-5, Bloc A, Scara A, Etaj 2, Ap 13.

Program: de luni până sâmbătă, în intervalul 10:00 – 18:00. Contact: 0737 335 566 / 0722 326 378