0
Veste si Bundite traditionale cu Motive Populare
Toate categoriile
Afiseaza filtre
Afişare 1 - 12 din 13 (2 pagini)

Veste traditionale dama si bundite traditionale romanesti 


Portul popular ar arăta incomplet dacă nu ar integra veste traditionale dama sau bundite traditionale romanesti. Fiecare element care compune costumul tradițional are un rol special în definitivarea unui aspect armonios din punct de vedere vizual. La Iiana totul este ales cu grijă pentru a-ți oferi o experiență capabilă să te poarte în timp. Astfel, poți rememora cum era acasă, la bunici, unde totul era mai simplu, mai firesc, mai real. 


Colecția noastră de veste traditionale dama integrează modele diverse: 


 • Pieptar - O piesă cu o importanță deosebită în tradiția românească. Ia forma unei veste fără mâneci, care acoperă partea superioară a corpului. înfrumusețează stilistica portului și-i conferă un farmec aparte. La Iiana vei găsi atât variante tradiționale, cât și opțiuni care mixează stiluri diferite. Nu contează ce alegi, ci să te simți bine în pielea ta. 

 • Chimono - Alternativa inspirată în zilele însorite de vară. îmbină nuanțe intense, care te vor ajuta să ieși în evidență, indiferent de evenimentul la care participi. Are un croi lejer, ceea ce îți va oferi șansa de a te bucura de confort sporit și momente relaxante. 

 • Bundiță - Variantele de bundite traditionale romanesti disponibile pe site impresionează prin elementele estetice inedite. Fiecare opțiune este specială în felul său, tocmai pentru că integrează povești unice, transmise din generație în generație. Ai la dispoziție modele autentice, din regiunea Bucovinei. 


În ciuda design-ului diferit pe care îl afișează, toate au la bază un element important: sinergia dintre clasic și modern. Ambele stiluri reușesc să rămână suficient de fresh într-o industrie presărată de noi tendințe. 


Din ce materiale sunt fabricate modelele de veste traditionale dama? 


Te întrebi care sunt detaliile care fac diferența dintre hainele obișnuite și cele unicate, inspirate din folclorul tradițional? Ei bine, materialele integrate în compoziția pieselor vestimentare colorează design-ul și creează experiențe cu adevărat speciale. 


Dacă vrei să achiziționezi o vestă femei ieșită din tipare, trebuie să iei în calcul astfel caracteristicile materialelor. În cazul unor vestelor și bundițelor cu motive autentice folosim unele dintre cele mai bune variante: 


 • Bumbac - Țesăturile din bumbac și-au câștigat popularitatea tocmai datorită avantajelor numeroase pe care le prezintă. Sunt flexibile, dar în același timp rezistente. Răsfață pielea și creează scenariul perfect pentru momente de neuitat. Se potrivesc de minune chiar și celor mai sensibili, care sunt predispuși la alergii sau iritații diverse. Modelele cusute din bumbac sunt atente la nevoile fiecăruia și se mulează cu ușurință pe corp. 

 • Jacquard etnic - Un material cu totul spectaculos, tocmai datorită felului în care este realizat. Oferă un design inedit, care îmbină culori extravagante, țesături delicate și modele geometrice sau florale. Jacquardul etnic este un etalon al frumuseții pure, tocmai de aceea nu se aseamănă cu nimic din ce ai văzut până acum. 

 • Brocart - Cu o istorie vastă în spate, brocartul era utilizat pe vremuri pentru confecționarea straielor regale. Era considerat un material exclusivist, de o finețe ieșită din comun. Eleganța pe care o transmite a rămas un element de actualitate chiar și în zilele de azi. Indiferent că alegi o bundită sau un pieptar a cărui compoziție prezintă brocart, rezultatul va fi același: extraordinar. 

 • Blană ecologică - Tocmai pentru că prețuim legătura om-natură, folosim în mod responsabil materialele, în așa fel încât să nu producem pagube prea mari mediului înconjurător. Hainele care integrează blană ecologică păstrează totuși avantajul durabilității în timp. Farmecul lor va rămâne la fel de nonconformist, indiferent de perioadă sau tendințele care apar în materie de fashion. 


De ce să alegi veste traditionale dama și bundite traditionale romanesti din colectia Iiana?


Poate te întrebi ce ne face atât de speciali și de ce am merita atenția ta. Ei bine, povestea Iiana este atemporală. Are toate ingredientele necesare pentru a fascina și a stârni interesul, indiferent de personalitatea și stilul celei sau celui care face achiziția. 


Am definitivat rețeta potrivită pentru a ne bucura de succes: 


 • Suntem mereu la curent cu noile apariții în materie de fashion, dar reușim să trecem dincolo de mediocritatea comercială. Opțiunile din gama de veste traditionale dama și bundite traditionale romanesti nu se aseamănă deloc cu cele clasice, din componența costumelor inspirate din folclor. Elementele moderne sunt cele care ajută semnificativ la procesul de diferențiere. 

 • Oferim piese care să se potrivească atât femeilor, cât și bărbaților. Vestele noastre știu cum să scoată în evidență trăsături și să accentueze siluete. Sunt adevărate bijuterii vestimentare, care se îmbină perfect în orice stil. 

 • Garantează standarde înalte de rezistență. Dacă vrei să porți constant veste și bundițe la diverse ocazii și evenimente, nu trebuie să-ți faci griji. Dacă acorzi suficientă atenție etapelor de întreținere vei reuși să te bucuri mult timp de avantajele pe care le oferă. 

 • Pot fi purtate fără probleme la orice eveniment. Te pregătești de o ocazie specială? Perfect! în gama de veste traditionale dama și bundițe vei găsi în mod sigur opțiunea care să se plieze contextului. Opțiunile pot fi asortate atât cu ii și cămăși elegante, cât și cu rochii tradiționale vaporoase. Vrei să te bucuri de un stil inedit, dar în același timp familiar? Iiana îți oferă unele dintre cele mai colorate veste și bundite traditionale romanesti, lucrate atent din materiale premium. Pe lângă designul aparte, oferă standarde înalte de confort și siguranță pe tot parcursul zilei. Țesăturile fine sunt suficient de flexibile pentru a-ți oferi posibilitatea de a realiza fără probleme orice mișcare. De asemenea, asigură utilizări multiple și o durabilitate excelentă în fața șocurilor diverse. Printre cele mai populare materiale pe care le oferim se numără: bumbac, brocart, jacquard etnic și blană ecologică. 


Intră și tu în lumea pieselor vestimentare autentice și a unor haine dama cu adevărat speciale și bucură-te de experiențe unice!


Citeste mai mult

Te așteptăm în showroom-ul nostru din București, sector 4, Piața Națiunile Unite 3-5, Bloc A, Scara A, Etaj 2, Ap 13.

Program: de luni până sâmbătă, în intervalul 10:00 – 18:00. Contact: 0737 335 566 / 0722 326 378