Suman Regina Maria Autentic Romanesc din Stofa de Lana si Cashmir Brodat Manual

Etnic
Cod produs: SU107Reg
Ghid marimi:

1.586,00 Lei
Cantitate:


Descriere

Suman autentic romanesc din stofa de lana si cashmir (o tesatura speciala, cu tinuta, avand in compozitie 80% lana si 20% cashmir, care ii confera o textura fina dar in acelasi timp rezistenta, calduroasa si usoara.), brodat manual. Modelul sumanului dateaza din perioada interbelica, il regasim in pozele vechi, purtat de Regina Maria a Romaniei si de Principesa Ileana. Regina Maria a promovat acest tip de port traditional, generand un curent identitar romanesc, regasit in creatiile contemporane ale designerilor din intreaga lume. 

Sumanul are un tipar arhaic, o croiala dreapta cu maneca usor clopot si buzunare laterale, innobilat de broderia manuala complexa. Sumanul are o captuseala din brocart ( o tesatura din bumbac si matase de calitate superioara) si se inchide cu patru gaitane.

Broderie manuala.

Creat si produs in Romania.

Descriere

Specificaţii

Regiuni
Oltenia
Din cauza traficului intens, in acestă perioadă unii clienții pot întâmpina dificultăți în accesarea magazinului online IIANA.RO. Vă asigurăm că facem tot ce este necesar pentru evita aceste situații. Vă mulțumim pentru înțelegere.